Кухненски ъгъл МАРС

Кухненски ъгъл МАРС
*ъглов диван с различни конфигурации
самостоятелни дивани – двуместно и триместно канапе

852,00 лв.

Кредитен модул DSK Credit

12 x 82.50 лв.

pariba

Доставка

Безплатна доставка

За град Пловдив при поръчки над 200лв. Изпълнява се до 7 дни след наличност на артикулите от поръчката.

За област Пловдив при поръчка над 1500лв. Изпълнява се до 7 дни след наличност на артикулите от поръчката.(не се отнася за стоки на промоция).

До всяка точка на България при поръчка над 3000лв.(не се отнася за стоки на промоция).                                                                                    Изпълнява се до 7 дни след наличност на артикулите от поръчката.

Доставка

Стандартната доставка е 1,20лв. на километър за цялата страна, като клиента заплаща само в едната посока. Цената е в сила когато поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка описани по-долу.

Доставка по куриер  или   с наложен платеж.

За точна цена за вашата доставка може да се обадите на телефон: 0885 15 05 13 !

Описание

С новия удобен кухненски ъгъл “МАРС” може да  поглезите семейството си. Моделът комфортен и функционален, съставен от три модула – двойка, ъглов сектор и тройка. Част от семейството на колекция “КОМФОРТ 2021”. Модулите са  самостоятелно стоящи и могат да се подреждат за ляв или десен ъгъл, както и всеки един да се поръча самостоятелно. Седалките и гърба са с пълнеж от високоеластична пяна. Практичен с височина подходяща за трапезна маса, има възможност за разтягане с механизъм тип подматрак и използването му за спане. Под двуместното канапе и ъгловия сектор има ракли. Когато се изработва без механизъм за сън, тогава и под триместното канапе се издърпва чекмедже – ракла.

ПРЕДИМСТВА

функция сън

механизъм тип подматрак

цели две ракли под канапето и ъгловия сектор

*С дамаска по Ваш избор

*Посочената цена е за дамаска от 1 ценова група

Клиентски отзиви